Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Lukuvinkki: julkkisten treenit ja ruokavaliot

Selailin aamukahvin seurana blogeja ja ajattelin tulla laittamaan linkkiä taas jälleen Skinny Runnerin sivuille. Hän oli koonnut yhteen linkkejä julkkisten treenaamisesta sekä ruokavalioista ja noita on mielestäni ihan mielenkiintoista lueskella aina. Erityisesti minua kiinnosti noista Skinny Runnerin kartoittamista julkkiksista Gwyneth Paltrow, Reese Withrespoon ja Middletonin Pippa ja siskonsa Kate.





Nuo naiset myös pukeutuvat kivasti ja ovat muutenkin sellaisia terveellisten elämäntapojen lähettiläitä. Kate ja Pippa ovat jo ehkä liiankin laihoja kyllä ja toki olisi muistettava, että julkkikset elävät todella kovien paineiden alla. Vinkkinä vielä vasta lukemani kirja ja postaus aiheesta, jos tuo julkisuuden toinen puoli kiinnostaa. Ja toki valitettavasti näiden julkkisten ulkomuoto muokkaa omia käsityksiämme siitä, miltä meidän pitäisi näyttää ja paineet saattavat kasautua ihan meille taviksillekin. Siitä huolimatta itse pidän siitä, että julkisuudessa puhutaan julkkisten terveistä elämäntavoista, sillä niin paljon saa lukea myös niistä vähemmän terveellisistä tavoista, joita monilla kuuluisuuksilla on.

Kenen julkkiksen treeniohjelman ja ruokavalion haluaisit tietää? Mitä olet ylipäänsä mieltä julkkisten treenauksesta kertovista jutuista lehdissä ja muualla?

Kuvat Google-kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)