Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Synttärityttö

Tälle viikonlopulle sattuivat myös synttärini, joita en kuitenkaan sen kummemmin ole juhlistanut. En ole vuosiin järjestänyt synttäreitä ja aina on yhtä mukavaa, kun joku juhlani muistaa. Pieniä ja vähän suurempiakin lahjoja minulle on jo annettu pitkin viikkoa ja viikonloppua, mikä oli ihana yllätys. Yhdet ystäväni olivat hankkineet minulle uuden huivin, äidiltäni sain rahaa kuten isältänikin.

Sain myös lahjaksi valita itselleni jotain uutta Marimekolta. Olin hieman yllättynyt tästä valinnastani, yleensä tällainen ei ole tyyliäni. Mutta sopii kevääseen ja kesään mielestäni hyvin. En olisi katsahtanutkaan mekkoa, ellei se olisi ollut liikkeen myyjän päällä ja näyttänyt hänellä todella kivalta. Voiko trikoomekkoja edes olla liikaa? Vähän kuvio jännittää, mutta aion ottaa sen rohkeasti haltuun. Minulla on tätä nykyä vain vähän Marimekkoa, lähinnä astioita ja kodin tekstiilejä. Monet vaatteet ovat kyllä kauniita, mutta jostain syystä ne ovat jääneet ostamatta.


Synttärityttö sai itselleen lahjaksi myös yhden yön kylpyläreissun. Matkaan mennään lentäen, paikan päällä hieman shoppailua, hyvää ruokaa sekä hemmottelua. Seuraavana päivänä takaisin. Voiko enempää toivoa?

Synttäreitteni kunniaksi olen myös ollut kipeänä monta päivää. Särkylääkkeen voimin mennään eteenpäin. Vaikka parempi olisi ehkä vain kaatua sängynpohjalle lepäämään. Nyt jaksan sentään sohvannurkassa lukea fysiikkaa. :D

Mitä pidätte mekosta? Käytättekö itse Marimekon vaatteita?

10 kommenttia:

  1. Aivan ihana! :)
    Minulla ei taida olla MMlta kuin yksi raitapaita logolla! Eivät ne mallit istu tähän pojankroppaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on kyllä söpö! Marimekon vaatteet on kyllä hassun mallisia välillä, en tiedä kenelle ne oikein sopii. Mut onneks tämä on ihan jees kuitenkin, laskeutuu tarpeeksi hyvin.

      Poista
  2. Oi kuinka ihana! Itselläni ei taida löytyä muuta marimekkoa, kuin pikkupussukka ja sateenvarjo.. Mutta voisin kyllä ajatella itsenikin pukeutuvan tuohon mekkoon, näyttää niin kivalta. Ja väri mitä parhain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että muidenkin silmää miellyttää, kun itselle tosiaan aika vieras tällainen mekko. Mutta kesäksi juuri sopiva!

      Poista
  3. tykkään! ihana mekko! haluaisin itselleni sen ruusupuu -mekon marimekolta, se on myös kaunis :)

    oi, pikaista paranemista ja oikein ihanaa syntymäpäivää!!

    ps. aaahiiistaa, en ole saanut mitn aikaa tällä viikolla opiskelujen suhteen :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan googlettaa tuo mainitsemasi mekko, se on kyllä kaunis. :) Ja kiitos toivotuksista, ei näytä hyvälle tän flunssan suhteen, mutta minkäs teet. Pitänee olla huomenna vielä pois töistä, ei musta ole mitään oikeeta tekemään siellä. Ja kiitos onnitteluista, ei ole kivaa vanheta, mutta lahjat on kivoja. :D

      Minäkin yritän olla ajattelematta miten vähän taas sai tehtyä tällä viikolla opiskelun eteen, jos alan ressaamaan, niin pahennan vaan tilannetta. :P Tsemppiä lukuihin siis!

      Poista
  4. Myöhästyneet synttärionnittelut!

    Mekko näyttää todella hyvältä! Värit ovat tietysti mieleeni ja kuvio on todella kaunis. :) Mallistakin tykkään, sopii sinulle hyvin.

    Minulla ei taida olla mitään Marimekon vaatteita. Ei taida olla enää edes laukkua. Joskus omistin mustan Unikko-käsilaukun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! :)

      Mullakin oli aiemmin Marimekon laukkuja, mutta ne eivät enää tuntuneet oman tyylisiltä sitten. Voisin jonkin mustan ison kassin hankkia Marimekolta vaikkapa salikassiksi, työkaverilla on sellainen ja se näyttää tosi hyvälle.

      Poista
  5. Mekko on todella kaunis ja väri on osuva, pinkki on mun mielestä ehkä yksi parhaimpia värejä mitä on olemassa!

    Marimekon vaatteista pidän kyllä ja monesti ihailen kaupassa moniakin kyseisen merkin vaatteita. Kuitenkin yleensä jää ostamatta koska hinta on aika tyyris ja mun koko on vaihdellut viime aikoina tosi paljon joten siksikään ei ole raaskinut sijoittaa. Rakastan kuitenkin marimekon värikkyyttä ja kuoseja.

    Minultakin myöhästyneet synttärionnittelut. En ole aiemmin blogissasi käynytkään ja Furin blogin kautta tänne löysin. Täytyykin jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit kommentin! Ja kiitos onnitteluista myöskin. :)

      Marimekon vaatteet ovat kyllä aika hintavia ja siksi itselläkin monesti jäänyt vaatteet ostamatta. Ja tiedän tunteen, kun vaatekoko vaihtelee; tekisi mieli ostaa kivoja vaatteita, mutta ei viitsi ostaa, kun tietää, että aikoo laihduttaa tai vaikka hankkia lisää lihasta jne.

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)