Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Stalkkeri

Monissa blogeissa on hehkutettu pitsimekkoja ja itsekin kyllä niistä kovasti pidän. Siispä olikin kiva nähdä Skinny Runnerilla H&M:n pitsimekko gaalamekkona. Vaikka Skinny Runner on omansa hankkinut Kaliforniasta, löytyy niitä täältä pohjoisestakin tuolta Hennesin nettikaupasta, minun oli ihan pakko tarkastaa asia. Mutta jää minun osaltani kauppaan, ei näyttäisi hyvältä minulla ( ei tuollaista kroppaa, rusketusta eikä pokkaa noin lyhyen mekon käyttämiseen). Mutta onhan tuo mekko kaunis, ihme etten ole sitä aiemmin huomioinut lainkaan!



Otsikko valikoitui tuollaiseksi, koska tunsin itseni ihan kyttääjäksi, kun poimin noita kuvia tänne blogiini. Minussa on varmaan vähän stalkkeriainesta. :)

Oma pitsimekkoni kesäksi onkin kyllä jo hankittu, nimittäin hääpukuni on pitsinen. Eli olenkin sitten oikein kunnolla muodin mukana, heh. Harmi vaan että voi herättää hieman huomiota jos käytän sitä muualla kuin mihin se on hankittu.

Onko teillä jo pitsimekot kaapissa kesää odottamassa? Mistä hankit omasi?

6 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kaunis mekko, ihastelin sitä juuri yksi päivä hennesin nettisivuilla. Mutta tosiaan, ehkä hieman turhan lyhyt minullekin.
    Sinulla varmaan onkin ihan superkaunis pitsimekko kesäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin harmi että tuo mekko on noin lyhyt. TYkkään noista hihoistakin ihan tosi paljon. :) Ja se mun kesämekko on kyllä kaunis, vaikka itse sanonkin. :D

      Poista
  2. Minä tilasin juurikin tuon Hennesin mekon. Ei ole tosin vielä tullut, joten saas nähdä onko munkin ratsastajan reisille liian lyhyt :D

    PS. Ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit kommenttia, sinunkin blogisi oli oikein mukava myös. :) Tuo mekko on kyllä tosi kaunis, jos on kovin lyhyt niin sukkikset (tai mikroshortsit) alle vaan. :D

      Poista
  3. Itsekin olen suuri pitsimekko fani! Niin, paitsi etten omista yhtään :P En ole yksinkertaisesti löytänyt sopivaa! Tiger of Swedenillä on täydellinen, mutta "aavistuksen" liian hintava..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle käy myös aina niin, että kun löydän jotain mistä tykkään, se on aivan liian kallis. :D Pitsimekot on kyllä ihania, muttei omalla kohdalla ehkä klassikko ainesta kuitenkaan, ei uskalla kauheasti sijoittaa. Ehkä meille löytyy jotkin kivat jostain edullisesti. :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)