Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hyvää mieltä

Olin viime viikolla todella otettu, kun pari bloggaajakollegaa mainitsivat tämän blogini omissa postauksissaan. Kiitos teille JM ja Satu, saitte minut todella hyvälle mielelle! :)

Tehtävänä olisi vinkata blogeista, joilla on vähän, siis alle 200 lukijaa. Huih, minusta 200 lukijaa on paljon. :) Ihania blogeja on paljon, juurikin muun muassa nuo minutkin omiin postauksiinsa linkittäneiden naisten blogit.


Voisin vinkkailla tähän muutamia minulle vanhoja ja uusia tuttavuuksia blogimaailmasta.

Place for dreams -blogin Celinalla on kaunis tyyli ja suloinen koira. Pidän kovasti hänen kirjoitustyylistään ja olenpahan saanut jo yhden uuden kivan kampausvinkinkin hänen blogistaan.

Lili's blogin Lili vaikuttaa myös oikein mukavalle ja hänen blogistaan saa inspiraatiota pukeutumiseen ja sisutukseenkin.

Ruusun terälehdillä -blogi on aivan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa kivalle sekin. Arkea ja inspiraatiota.



Fingerz Crozzed -blogia pitää Furi. Hänen aikaisempiaankin blogeja olen seurannut jo kauan ja pidän hänen rohkeudestaan mitä tulee esim. kynsijuttuihin. :) Mutta erityisesti pidän hänen kommenteistaan ja kirjoituksistaan, joista huokuu aitous ja ystävällisyys.

Carrie Bradshaw lied -blogiin kannattaa käydä myös vilkaisemassa. Sitä pitää Kathleen, joka kirjoittaa hauskasti arjestaan, DIY-projekteistaan, vaatteista...



Mielelläni listaisin tähän vielä lisääkin blogeja, mutta lista olisi piiiiitkä. :) Mutta kertokaahan muutkin kivoja blogivinkkejä! Ja matkin tässä hieman Satua kysyen, että olisiko jotain josta haluaisitte minun kirjoittavan? Ehdotuksia otetaan siis vastaan! :)

Kuvat

2 kommenttia:

  1. Olipa ihana kommentti! Kiitos, tämä todella piristi aamua. :) Sinunkin blogisi on yksi suurimmista suosikeistani. Oli todella mukava kuulla, että palasit jälleen kirjoituksien pariin.

    Jei, mies teki miun faktat! :D Sain ne esille juuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! :) Pitääpäs käydä lukaisemassa kirjoituksesi! :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)