Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Viikon 10 kivat

Hmm... Tällä viikolla olin siis sairaana koko viikon, mikä ei ole kyllä tähän kivat asiat kategoriaan menevä juttu. Mutta löytyisiköhän muita kivoja asioita sitten?

- Sain olla kotona koko viikon koirulin kanssa. Muutenhan koiramme joutuu olemaan päivät yksin. Tosin nyt olemme oikeastaan neljä (!) kuukautta putkeen lomalla vuorotellen, että taitaapi koira tottua liiaksikin jonkun seuraan. :)

- Ehdin lueskella blogeja oikein urakalla ja löysin monia uusia kivojakin myös. Ja ehdinpä kirjoitella blogiin melkein joka päivä. Taitaa taas tulla harveneminen ensi viikolla...

- Sain myös opiskeltua kemiaa sen minkä kipeänä olemiselta jaksoin. Kemian kirjoitukset, here I come!

- Aloitin uusien verhojen silitysurakan (inhoan silittämistä ja noita verhoja on peräti KUUSI kappaletta) ja kohta saadaan kevättä kotiin lisää sitten.

- Tänään päätin että en ole enää niin kipeä etten voisi käydä koiran kanssa super kevyellä kävelyllä JA siivota. Toivottavasti nämä ei nyt kostaudu mulle.... :)

- Käytin välillä jopa muutakin asua kuin pyjamaa, tänäänkin lenkkikampetta. :D


Rauhallista sunnuntai-iltaa teille!

2 kommenttia:

  1. Nää on kivoja nää sun viikon kivat!
    Pitäs itsekin useammin muistaa et vaik viikko ois tuntunu kuinka kauheelta tahansa, ni on sinne niitä ilojakin joukkoon mahtunut!
    (saatan joskus vielä matkia sua tässä ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas mukava kuulla että tykkäät. :) Nää on mullekin tällasia muistutuksia, että paistaa se päivä risukasaankin ja tulen aina hyvälle tuulelle, kun näitä teen. Siitä vaan listailemaan. :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)