Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Häät: valaistus

Kyselinkin tuossa taannoin ideoita teiltä häihin liittyen ja Naku antoikin vinkin siitä, että valaistustakin kannattaa miettiä, koska esimerkiksi loisteputket eivät ole kovinkaan tunnelmalliset. Itsekin olin tätä joskus ohimennen miettinyt ja onneksi tuossa hääpaikassamme valaistusta onkin jo hieman mietitty valmiiksi. Koska häämme ovat elokuussa, alkavat illatkin silloin pikkuhiljaa hämärtyä ja tunnelmaa saa valoilla luotua kyllä kivasti. Kokosinkin hieman toivekuvia valaistuksen suhteen tänne. Vielä kun löytäisi jostain kauniita valoja edullisesti ja keksisi sitten, miten ne saa paikoilleen. :)







Pallovaloköynnökset ovat mielestäni todella kauniit. Samoin ihan yksinkertaisesti kynttilät laseissa ja lyhdyissä. Kesällä saattaa vain tulla hieman kuuma, jos kynttilöitä on paljon, mutta toisaalta muutamallakin saa jon tunnelmaa luotua, jos ne ovat hieman isompia sitten vaikka.

Ja lisänä vielä tämä:


Nuotion valossa olisi myös ihana olla. :)

Millaisia valoratkaisuja teillä oli/ on tulossa/ osaatte vinkata?

5 kommenttia:

  1. Just tommosia ihania tunnelmallisia palloja tarkoitin silloin aiemmin! Kynttilöitä en jotenkin edes tullut ajatelleeksi, mutta nekin näyttävät tosi ihanilta juuri tuommoisissa perus lasipurnukoissa, ja tuo avotuli, NAM! Varsinkin suomen kesäiltaan tuommoinen pehmeä, satumainen valo sopii musta aivan hirveän hyvin ja tekee tilanteesta tosi maagisen. Onko teillä häät alku- vai loppukesästä? Eli siis tuleeko jo oikeasti pimeää vai onko koko yön vähän valoisaa?

    Oi vitsi, nyt munkin tekis mieli mennä naimisiin kesäyönä. Soitettais viime kesän lempparibiisiä (Olavi Uusivirran ja Anna Järvisen Nuori ja kaunis), tanssittais paljain jaloin märällä nurmikolla, aurinko nousis ja itikat lentelis. Harmi vaan että poikaystävä on näitä maistraattiin ja kaljalle-miehiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on häät elokuussa, illat alkaa sillon olla jo vähän pimeemmät, niin ihanasti kauniit valot tuo sitten kyllä tunnelmaa. :) Itsekin tykkään noista rennoista lasipurnukkakynttilöistä ja ajattelin sellaisia ihan päiväksi jo pöytiin koristeiksi.

      Ja nyt vaan huijaat sun miehen viettämään häitä. ;) Ja voihan sitä järjestää maistraatin ja kaljan jälkeen vielä juhlat läheisille ja tanssia siellä sitten jalat kipeiks itikan syöttinä. :) Btw, me toivottais et on hyvä keli (no kukapa ei...) että vois bändi soittaa ulkoterassilla juurikin, että tanssit olis sitten ulkona. Mut en tiedä onnistuuko, pitää kysyä et saapiko niin tehdä.

      Poista
  2. Miten ihania valoja! Meillä valona toimi aurinko, muuta ei tarvittu :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin oli niin valoisaa (ja kuumaa!) hääpäivänä, ettei muita valoja tarvittu. Tuollaiset kynttiläkoristelut olisivat upeita! Ja paperilyhdyt myös. :))

    VastaaPoista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)