Sivut

torstai 22. maaliskuuta 2012

Tyhjäkäyntiä ja vinkkipyyntö urheiluvaatteisiin

Nyt on melkoinen tyhjäkäynti aivoissani. Selvästikin se, että päätin ottaa lukemisen suhteen eilen ja tänään rennosti, vaikutti myös siihen ettei kirjoitussuoni syki tänne blogiinkaan päin. Mutta välilä tarvitaan taukoja, jotta luovuus (tai jotain sen tapaista) voisi taas tulla esiin. :) Eilinen fyssan kirjoitus meni miten kuten. Koska koe tuntui helpohkolta, on todennäköistä, että mulla on siinä enemmän kuin paljon virheitä. Lähdin poiskin jo tuntia ennen koeajan päättymistä. Niin ja asukuvien puutteessa esittelen teille omia lempparikotiasuni osia. :)

Miehen mummon neulomat polvisukat kotioloihin.

Olen siis rentoillut töiden jälkeen kotona, tosin kävin myös pyörähtämässä urheiluliikkeessä, jonne minulla on peräti sadan euron lahjakortti. Monenlaiselle treenivaatteelle olisi käyttöä ja eilen taas tajusin yhden uuden sijoituskohteen, nimittäin uudet urheilurintsikat. Eilen pääsin ekaa kertaa kuukauteen (!) salille enkä siis ollut edes tajunnut laihtuneeni niin paljon, että nuo urheiluliivit olivat aivan liian isot, suorastaan aivan turhat siis käytössä. Voihan olla että pitää ostaa jotkut tässä välissä ja sitten vielä ne yhdet pienemmät, mutta eipä noita ilmankaan oikein voi treenata.

Samoin tarvetta olisi uusille juoksutakille ja -trikoille ainakin. Uusista lenkkareistakin haaveilen, vaikka vanhat on vielä ihan ok. Mielelläni vaihtaisin kuitenkin vähän kevyempään malliin, nuo vanhat kun ovat Asicsin Gel Kayanot, jotka ovat melkoiset "traktorit". Ja vaikka mitä muutakin pitäisi ostaa, mutten oikein tiedä, mihin panostaa ensiksi. Niin ja eilen kävin salilla uimahallilla ja olisin mieluusti pulahtanut uimaankin. Harmillisesti en löydä uimapukuani mistään tähän hätään, joten onko siis senkin etsintä edessä?

Lemppari kotiolohuppari :)

Siispä kysymys teille, mihin kamppeisiin sijoittaisitte tuon satasen lahjakortin urheiluliikkeeseen? Tuo liike on siis sellainen, mistä saa kampetta esim. juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Ja mitkä ovat omia treenivaatesuosikkejanne ja merkkejä? Entä olisiko vinkkejä hyvistä ja tukevista (juoksuunkin hyvät) urheiluliiveistä? Itselläni on ollut vuosia merkkinä ShockAbsorberit, mutta voisin testata muitakin, jos teillä on suositella.

Kertokee siis suosituksenne, olen niistä tosi kiitollinen!

Ps. Aloin miettiä, että kuinka paljon hääpukua saa pienennettyä? Ei mitään hajua edelleenkään kuinka paljon olen laihtunut, mutta voiko se olla puvun suhteen jossain kohtaa liikaa? Olen siis laihtunut ihan vaan normaalipainon sisällä, mutta sekin näköjään muuttaa vaatekokoja aikasta paljon...

8 kommenttia:

  1. Itse tykkään ihan hirveesti Peakin vaatteista, siis just ulkoiluvaatteista ja toinen suosikki on Altitude 8848 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peakin vaatteet on kyllä tosi kivoja, niitä löytyy multakin joitain, mutta ei ulkoiluvaatteita valitettavasti. Ja toi Altitudella on kyllä tosi kivoja ulkoiluvaatteita myös! :)

      Poista
  2. Mulla kans ShockAbsorderit urheiluliiveinä, ja oon tykänny tosi paljon. Mä ehkä käyttäisin rahaa juoksuvehkeisiin, paljon miellyttävämpi juosta kun on hyvät hengittävät vermeet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoksuvaatteet olis varmaan se järkevin, mutta ostaako uudet trikoot (ja minkä pituiset), takki vaiko mitä... Voi vaikeutta. :D

      Poista
  3. Jos tarviit kunnon tukea urheiluliivirintamalla, niin Change-alusvaateliikkeestä saa oikeesti tosi tukevat liivit. Niitä toki ei ole sitten tuolla urheilukaupassa sitten lainkaan :D Mä olen Nike-tyttö, kaikki salireenikamat on melkeinpä poikkeuksetta Niken, samoin kuin juoksukamat. Voin ainakin ihan varauksetta suositella juoksukengiksi Niken Lunar Glideja dynaamisella tuella, aivan loistavat ainakin allekirjoittaneen jalassa (verrattuna vanhoihin Asicseihin) ja ihanan kevyet jalassa. 8848:n takit on ihania :) Ite sijoittaisin lahjakortin varmaankin hyviin juoksukenkiin, jos siis juokset aktiivisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä vinkki tuo Change, pitääpäs tsekata nekin! Nikeä löytyy täältäkin paljon, juoksukengissä niissä on lesti yleensä liian leveä, mutta voisi testata noita suosittelemiasi kuitenkin. Juoksukenkiä voisi olla kyllä vaikka paritkin hyvinkin, koska voisi sitten vähän vaihdella niitä tarpeen mukaan...

      Poista
  4. kylläpä pistit pahan, mulla on ihan jotkut niken urheiluliivit ja ovat olleet hyvät. Lenkkareissa olen kans tykännyt nikessa, edelliset adidakset eivät ehkä olleet minun jalalle parhaimmat. Olisi kyllä ihana satsata kunnon ulkoiluvaatteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä ihana kun voisi satsata kunnolla kaikkiin urheilukamppeisiin! Satanen on toisaalta paljon, mutta ei sillä kuitenkaan ihmeitä saa ja joutuu varmaan laittamaan itsekin vähän lisää rahaa kuitenkin.

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)