Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Kahville on tarvetta

Iltaa ihanaiset ja anteeksi heti alkuun, etten ole ehtinyt kommentoida minnekään. Nopsaan olen käynyt lueskelemassa blogeja kahvitauolla, mutta siihen se sitten onkin jäänyt. Tämä viikko on ollut tosi väsyttävä, vaikka kovin paljonkaan normaalirytmini ei edes muuttunut. Syksyn, talven ja alkukevään tosiaan kävin illat koulussa (aikuislukiossa) töiden jälkeen, joten tämän valmennuskurssin alkamisen ei pitäisi muuttaa asiaa juurikaan. Mutta nyt joudun menemään töihin jo ennen seitsemää ja päivät kestävät yli kahdeksaan, joten energiaa, saati vapaa-aikaa, ei juuri ole. Kerrottakoon, että jään pian onneksi lomalle, joten asiaan tulee muutos. Ei tätä kauan jaksaisi. :)


Kahvia kuluu, kun yritän muistaa kaiken tarvittavan. Pitkälle lomalle jäädessä kaikki hommat on laitettava siihen kuntoon töissä, että muiden on sitten helppo niitä hoitaa tarpeen mukaan. Ja siinä sivussa pitäisi sitten myös muistaa lukemansa ja laskemansa ja ja ja... Moni ei ehkä usko, mutta tähän mennessä nuo opiskelut työn ohessa ei ole tuntuneet lainkaan raskailta, vaan koko talven olen ollut tosi motivoitunut hommasta. Vaikka se onkin raskasta ja vaikka vapaa-aikaa ei juuri ole. Ja vaikka tuntuu välillä, ettei tässä ole mitään järkeä. Mutta hei, kyllä se tästä. Ihanat pienet asiat piristää kiireenkin keskellä, niin kuin uusi mukini, jonka kaverini minulle oli yllätyksenä ostanut. Yllätykset ovat ihania. :)

Miten teidän viikko on kulunut?

7 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihanan ihastuttava muki - suloinen yllätys :) Noh niih, tässä taas miettii omaa 'kiirettä', kun lukee näitä sun tekstejä. Jostain kummallisesta syystä olen onnistunut buukkaamaan itseni kiireiseksi, vaikka aikatauluni onkin nykyisin väljä..

    Onneksi pääset pian lomalle, jotta sulle jää edes vähän aikaa itsellesikin. Voimia ja jaksamisia vain yhäkin! Täällä tsempataan sua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo muki on kyllä suloinen. :) Jotenkin ei ole edes superkiireinen olo itsellä, johtunee varmaankin siitä, että yhdessä paikassa aina kuitenkin vietän sitten pitkän ajan, ei tarvitse pääkolmantena jalkana juosta. Monesti just jos on pikkuasioita siellä ja täällä, on paljon kiireisempi olo!

      Ja ootan niin paljon että loma alkais ja tosi ihana kun tsemppaat täällä! :)

      Poista
    2. Niin no totta, ehkä kiireen tunnun tuo juurikin se, että ennättää käydä kotona vain pyörähtämässä ennen kuin lähtee jo toiseen paikkaan. Ja nää buukkauksethan on varsin mukavia, kun tapaa ystäviä, käy urheilemassa, kaupungilla jne. Mutta välillä olisi kiva vain olla :) No, viikon päästä mulla alkaa kymmenen päivän vapaa, pääsiäisen viettoon maalle - vain olemaan. :) Sitä odotellessa! :)

      Poista
  2. Tsemppiä sinne ja hyvää loman odotusta! Oma loma meni valtavan nopeasti ohi. Onneksi on pääsiäinen tulossa - ja vappu. :) Tämä viikko onkin mennyt sairastellessa. Ärsyttävän sitkeää flunssaa taas liikkeellä. Pitää kuitenkin olla onnellinen, ettei reissu mennyt sen takia pieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että en ole ehtinyt kommentoida! Toivottavasti olet jo parempana. Mulla on edessä seitsemän viikon loma, mutta äkkiä sekin menee kyllä, lukiessa tietysti vielä nopeammin.

      Poista
  3. Missähän tuuli tyttöä kuljettaa? Postauksia, kommentteja tms. kaivaten:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tyttö oli töissä ja koulussa päivät pitkät, oli aika rankka kaksi viikkoinen enkä vaan millään jaksanut tai ehtinyt enää mitään muuta. :( Mutta ihana kuulla että on kaivattu, nyt jäin lomalle ja elämä helpottuu! :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)