Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Klassikoita

Yritän vaatteissa panostaa mahdollisimman paljon siihen, että ne kestäisivät aikaa ja tykkäisin käyttää niitä kauan. Välillä jokin vaate saattaa jäädä käyttämättä pitkäksikin aikaa, mutten ole raaskinut siitä luopua. Ja sitten sitä tuleekin käytettyä taas paljon jossakin välissä. Välillä ostelen niitä trendijuttujakin, mutta yritän pitää ne minimissä, koska ne vaan jäävät sitten vähälle käytölle.

Yksi uusimmista klassikoista on Mulberryn huivi, joka on kyllä aivan mahtava. Ei se mitenkään erikoinen ole, mutta kuitenkin sellainen, että sitä voi käyttää pitkään ja se käy moniin asuihin kivasti. Olen tykännyt.


Vanha klassikko taas on tuo kuvassa huonosti näkyvä kipparitakki. Se on H&M:ltä vuonna 2005 ostettu, mutta todella hyvässä kunnossa vieläkin. Onkohan tuon kaupan laadussa tapahtunut muutosta tässä välissä...? Kenties. :) Tuota takkia en käyttänyt vuosiin, mutta nyt taas ollut käytössä pitkästä aikaa.

Toinen vanha klassikkovaatteeni on sitten vuonna 2006 hankittu pitkähihainen pikee-paita. Tämäkin jäi käyttämättä moneksi vuodeksi, mutta nyt se taas on löytynyt päälle. Näin se vaan menee. En oikein osannut jossain välillä käyttää klassikoita, mutta nyt taas tykkään käyttää niitä paljonkin.


Pitää jatkaa klassikoiden esittelyä myöhemminkin, tässä samalla yhden päivän asua tältä viikolta hieman. En muuten osaa määritellä mikä tekee vaatteesta klassikon? Ei merkki kuitenkaan, ehkä se ajattomuus ja se, että ei väliä, ostitko vaatteen eilen vain kymmenen vuotta sitten.

Mitä klassikoita muilta löytyy?

2 kommenttia:

  1. Mulla on samantyylinen tummansininen kauluspaita Hilfigeriltä. Tollainen paita menee aina, eikä se ole liian "asiallinen"... On se ehkä se merkkikin siinä tapauksessa, jos hinta ja laatu kulkee käsi kädessä (valitettavasti näin ei aina ole).
    Hyvin on sulla kyllä toi H&M:n takki kestänyt. Sekin on todellinen klassikko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pitkähihaiset pikeet on tosiaan siitä kivoja, että ne eivät ole liian hienoja mutta kuitenkin siistejä. Olisikin kiva ehkä hankkia niitä lisää. :) On sillä merkillä tosiaan siinä mielessä väliä, että monesti tietää sitten ostavansa laatua, kun jotain tiettyä merkkiä suosii, mutta joskus tulee niitä pettymyksiä sitten.

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)