Sivut

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Valkoinen tilaus

Tein pienen valkoisen tilauksen H&M:lle. Tosin farkut eivät ole valkoiset, mutta muuten kyllä. Uudet bikinit tarvitsen jo nyt kylpyläreissulle ja valkea neule sopii kevääseen kivasti. Kevät siis mielessä ja ulkonakin ilma nollan paremmalla puolella, aurinko paistaa. 


Pidän muuten todella paljon noista H&M Homen kynttilöistä. Meiltä löytyy niitä jo mustana ja nyt kevääksi sitten myös valkeat saavat tulla kotiamme piristämään. Muutenkin kotia tekisi mieli laitella näin keväällä enemmänkin. Ostin juuri kangasta sohvatyynyjen päällisiä varten, jotka äitini lupasi meille ommella. Ja tilasin uudet verhotkin. :)

Tuleeko muillekin sisustusinspiraatio keväisin?

7 kommenttia:

  1. Meillekin on tulossa uudet verhot makkariin, kunhan vain saan ne ommeltua. :) Vaihdetaan Katajanokka välillä New Yorkiin. Kaupunkityyli siis kuitenkin säilyi.

    Ei olisi pitänyt arvella ennen kuin sai toiselta tiedon, mies oli ihan mielenkiinnolla tekemässä sitä 7-haastetta, ei vain vielä ole ehtinyt. :D Lupasi katsella viikonloppuna. Jei! Hyvä kun keksit idean.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että miehesi tekee haasteen! :) Odotan innolla paljastuksia. ;) Voi kun osaisin itsekin ommella tai omistaisin edes ompelukoneen, oon kade! New York kuulostaa hyvälle, siivittää varmaan hyvin unet matkaunelmiin. Laitahan kuvia blogiin, kun saat valmiiksi!

      Poista
  2. Hei, sie olet Fashiolistalla! Seurailen! :)

    VastaaPoista
  3. tekis mieli päivitellä sisustusta, katotaan sitten jossain vaiheessa, kun on enemmän aikaa. Käyn varmaan tänään ostamassa toisen värisen neuleen, ihastuin kovin tuohon hm:n siniseen palmikkoneuleeseen, jonka ostin viikolla. revityt farkut ois aika namit kans :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei kyllä aikaa ole tuohon sisusteluun, mutta näköjään teen sitä tuolleen pikkuhiljaa... :P Siis töissä tilailen netistä tavaraa. :D

      Ja revityt farkut on jees kyllä, tajusin just, että tilasin tuon neuleen liian isossa koosa. :(

      Poista
  4. No kyllä vaan tekisi mieli hankkia kaikkea uutta kotiin, värejä ja vaaleaa, lähinnä juurikin tekstiileissä! Ainakaan vielä en kuitenkaan mitään ole hankkinut, yritetään pärjätä vanhoilla ;) Multa on jotenki menny ihan ohi et hennesillä on kynttilöitäkin! Kivoilta näyttää! Onko ihan tuoksuttomia vai onko niissä kivan ulkomuodon lisäksi vielä jonkin ihanan tuoksu? :)
    Mulle on muuten tulossa noi samat bikinit harmaana, ihanat! (ainakin mallin päällä :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevääksi tekee tosiaan mieli tilata kaikkea vaaleaa. Nuo Hennesin kynttilät on tosi kivoja, ne on ihan tuoksuttomia yksilöitä kylläkin. Kiva olis jos olisi vielä jokin tuoksukin tosiaan lisäksi. :)

      Ja nuo bikinit oli tosi kivat myös harmaana, jospa ne näyttäisi meidänkin päällä hyvältä. :D

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)