Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kevään pikaloma

Kevät on osaltani kiireistä aikaa. Vaikka olenkin lomalla melkein kaksi kuukautta, on siitä leppoisa oleskelu kaukana. Raakaa lukemista ja opiskelua vain tiedossa. Aikaa ei siis ole pidemmän matkan tekemiseen, mutta kuten mainitsinkin, synttärilahjaksi ihana mieheni lahjoi minut pienellä matkalla täällä kotimaassa.

Tulossa on siis pikapyrähdys niinkin eksoottiseen paikkaan, kuin Vantaalle. :D Tarkemmin sanottuna Flamingoon. Kuun lopulla lennämme sinne aamukoneella ja seuraavana päivänä takaisin. Lentäminen ei tule juurikaan kalliimmaksi, kuin autoilu ja on monin verroin mukavampaa. Tarkoituksena on hemmotella itseämme kylpylässä, shoppailla Jumbossa ja syödä hyvin ravintolassa. Ja unohtaa arkinen aherrus hetkeksi.


Juuri tällaista kaipasin tosiaan, pieni piristys uurastuksen keskelle. Pidempi loma olisi tuntunut stressaavalle; liikaa aikaa pois lukemiselta. Varsinaisella kylpyläreissulla emme ole aiemmin olleet, mutta toki moniin hiihtokeskusreissuihin on yhdistynyt kylpyläreissukin. Viimeksi syksyllä kävimme Vuokatissa ja silloin hiihdeltiin hiihtoputkessa ja kylvettiin Katinkullassa. Mukaan raahasin sinnekin koulukirjat ja laskin laskuja päivät pitkät. Keväälle on tiedoksi vielä mökkilomailuakin miehen perheen kanssa pääsiäisenä. Onneksi silloinkin pystyy linnottautumaan huoneeseen lukemaan ja välillä sitten nauttimaan ulkoilustakin. Flamingon reissulta jää kyllä kirjat pois.

Kohta kutsuu sauna ja The Voice of Finland. Nyt hetkeksi vielä kemian pariin.

Onko Flamingo Spa teille tuttu paikka?

Ps. Pahoittelut että joka postauksessa mainitsen lukemisen, se vaan nyt on aika lailla päällä tällä hetkellä. Ehkä olisi välillä parempi unohtaa asia edes viideksi minuutiksi. :)

4 kommenttia:

  1. Mulle olisi mennyt ihan täydestä että tuo on jonkun etelän lomakohteen sisäuima-allas :D Nopeasti kun kuvaa vilkaisi niin ei tullut Flamingo kyllä mieleen ja en ole siellä koskaan käynytkään.

    Ihana irtiotto tuollainen on kyllä arjesta joten hyvä idea :) Tsemppiä lukemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, olisikin joku etelän kohde :) Harmi että niissä ei ehdi pyörähtää päivässä. Ja kiitos tsempityksistä.

      Poista
  2. En ole käynyt flamingossa, mutta olen kuullut siitä positiivisia juttuja. Kuin menisi ulkomaille konsanaan:) Joten kuulostaa ihanalta pikkupysähdykseltä arkisen aherruksen keskellä..

    ..mutta anteeksi Minka, olen kyllä kiinnittänyt huomiota että luet paljon, ja siitä puhut.. mutta minulla on mennyt ihan ohi, että mihin oletkaan hakemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, toivottavasti tuo Flamingo on tosiaan kuin ulkomaille menisi. :)

      En ole varma olenko edes täällä blogissa teksteissä maininnut että minne haen, tuolla toisella sivulla omassa esittelyssä siitä onkin. Mutta siis haen takaisin yliopistoon, lääkikseen. Olen ihan muulta alalta valmistunut sieltä pari vuotta sitten, mutta alani töitä nyt kolmisen vuotta tehneenä tämä ei vain ole se minun juttuni, ainakaan tässä muodossa. :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)