Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Reissusta haaveilua

Oi joi, aloin tässä yksi päivä selailemaan meidän viimekesän Floridan reissun kuvia... Virhe! Nyt olisi kauhea into lähteä sinne takaisin. Ehkä häämatkalle? Ei oltu perinteisellä hotellireissulla, vaan asusteltiin ihan tavallisella asuinalueella, vuokrattiin auto ja huristeltiin pitkin ja poikin osavaltiota. Sitä lisää. :)





Oli kyllä vertaansa vailla tuo matka, jäi tosi kivoja ja hauskoja muistoja. Rannalla makoilu, lämpimät illat, juoksulenkit, shoppailu, huvipuisto....

Onko eläkeläisten (ja ilmeisesti minun ;) ) paratiisi Florida tuttu paikka teille?

8 kommenttia:

  1. Siis hirrrveen hirrrveen kaunista!! :) Ei ole tuttu, mutta tahtoisin tutustua! :) Maailmassa monta niin ihmeellistä asiaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Oli kyllä oikein kiva kohde, suosittelen kyllä kovasti. :)

      Poista
  2. Eipä ole - vielä ainakaan! Olis kyllä ihana käydä siellä joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva paikka! Kivoja matkaideoita (ja matkakuumeen) on saanut kyllä sinun matkakertomuksista, monta ihanaa paikkaa olisi käytävänä kyllä. :)

      Poista
  3. Näyttääpä kivalta! Floridassa ei ole tullut vielä käytyä, mutta lähinnä Dexter- tv-sarjan myötä aina ihailen niitä maisemia :D Juuri autolla kiertely olisi todella hyvä vaihtoehto Jenkeissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih, enpäs tiennyt että Dexterin tapahtumat olivat Floridassa, kauheasti en sarjaa seurannut. :) Mutta ehkä ihan hyvä, olisi varmaan ollut pelottavat vibat. ;) Auton kanssa oli kyllä kunnon road trip meininki, eikä tuolla oikein pärjääkään ilman autoa, valitettavasti.

      Poista
  4. Olen poikaystävän kanssa haaveillut monet kerrat Miamin reissusta. Alunperin meidän piti lähteä sinne häämatkalle mutta heinä-elokuussa siellä on hurrikaanikausi ja haluttiin lähteä heti häiden jälkeen joten ei sitten onnistunut. Ehkä jossain vaiheessa sitten :) Mies myös hienovaraisesti sanoi että ei välttämättä lähtisi niin pitkälle lennolle mun kanssa ennen kuin mun lentopelko on tarpeeksi laantunut :D ´Kuuden tunnin lennot on vielä ihan ok.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! Multa saa vinkkejä jos innostutte matkailemaan. ;) Me oltiin tosiaan kesällä siellä mikä on just sitä hurrikaaniaikaa, mutta hyvät ilmat sattui meille. Onneksi. :D Ja noi lennot oli kyllä vähintään raskaat. Vuorokauden sai varata matkoihin kaiken kaikkiaan. Eli kyllä koneessa oloa tulee ihan tarpeeks, onneksi ei kumpikaan kärsitä lentopelosta kyllä, mutta eipä se silti mitään hauskaa oo. :P

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)