Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Viikon 12 kivat

Toinen postaus tälle päivää, niin kiva on tämä sunnuntai! :) Tosiasiassa tulin myös ilmoittelemaan, että tulevat viikot ovat todella kiireisiä osaltani ja blogi voi hieman hiljentyä. Minulla on kyllä paljon ajatuksia ja ideoita, joten todennäköisesti kirjoittelen postauksia välillä useammankin ja sitten ajastan niitä, etteivät kaikki tule samalla kertaa. :) Mutta tosiaan, vielä hetken olen töissä ja illat menee valmennuskurssilla. Ja kaiken kaikkiaan siihen tulen nyt käyttämään mahdollisimman paljon energiaa, jottei sitten harmita, että miksen tehnyt enempää!


Mutta niitä kivoja asioita:

- Kaksi salikertaa tälle viikolle takana. Tuntuu ihanalta päästä vähän rääkkäämään itseään, vaikken kovin kovasti vielä uskallakaan treenata.

- Valmennuskurssi alkaa, jänskää. 

- Töissä sain ihanaa palautetta yhdestä työjutusta. Tiesin itsekin, että juttu meni hyvin, mutta on se vaan aina kiva saada palautetta muiltakin.

- Katsottiin eilen kaksi leffaa. En muista milloin oltaisiin pidetty yhteinen leffailta. Tällä kertaa katsottiin Bad teacher ja Drive. Pidin molemmista, Bad teacher onnistui naurattamaan ja Drive oli suorastaan loistava.

- Minua pyydettiin työn kautta mukaan yhteen juttuun, josta on varmasti paljon hyötyä tulevaisuudessa. Sen myötä pääsen myös ehkä matkustamaan Naantaliin, jee! :D

Ihanaa alkavaa kevät viikkoa, nyt jatkuu solujen rakenteen ja muun opiskelu. 

2 kommenttia:

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)