Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Mekkoja ja sairaslomaa

Huomenta, tai päivää melkein jo. Kuten otsikkokin kertoo olen siis sairaslomalla vielä pari päivää nyt ainakin. Eilen kävin työterveyshuollossa ja diagnoosi nyt ainakin poskiontelontulehdus ja olo on sen mukainen. Puhekiellonkin sain, koska ääni on niin käheänä, että lääkäri arveli äänihuultenkin jo hieman tulehtuneen. Ikävää, yritän olla höpöttelemättä, mutta vaikeaa se on, varsinkin kun pitää koiraa ohjeistaa johonkin. Ruokakupille se onneksi tulee käskemättä. ;)

Täytyy vielä kertoa sekin, että tuo lääkäri jolla kävin on maailman ihanin ja herttaisin. Hän on Jenkeistä muuttanut Suomeen ja puhe on sekoitus englantia ja suomea, jenkkiaksentilla. Hyvin hän ymmärtää suomea kuitenkin. Tutkimus on aina erittäin perusteellinen sekä ystävällinen ja minulla on ollut ne molemmat kerrat, kun hänen vastaanotollaan olen käynyt, sellainen olo, että hän todella välittää voinnistani. En väitä, etteivätkö muutkin välittäisi, mutta hän on jotenkin erityisen läsnä noissa tilanteissa. Johtuneeko kulttuurieroista vai ihmisen persoonasta, ehkä molemmista. :)

Eilen laittelin kaappiini puhtaita vaatteita ja samalla hieman lajittelin pois sellaisia, joita en enää käytä. Pois lähti ihan roskiin meneviäkin joitain, lähinnä treenikamppeilta ja alusvaatteita, mutta myös sellaisia, jotka ovat hyviä, mutta liian isoja minulle tätä nykyä. Minulla on useampiakin rakkaita mekkoja, joista olen pitänyt todella paljon. Ne ovat juuri sellaisia perusmekkoja, joita asustamalla ne sopivat moniin tilaisuuksiin. Harmittaakin että ne lähtevät nyt kiertoon, mutta turha niitä on kaapissa pitää, ne on tarkoitettu käyttöön. Toisen (tai ehkä molemmat) mekoista onkin alustavasti varannut yksi kaverini, eli tämä ei ole myyntiesittely. ;)




Tämä mekkoesittely täällä blogissa taitaakin olla näiden mekkojen viimeinen esiintyminen minun omistuksessani. Jotain tuollaisia siistejä jokapaikanmekkoja täytyy siis ostaa nyt uusia ja se on tietysti aina yhtä hauskaa, heh. Molemmat mekot ovat Selected Femmen ja kuvat eivät kyllä anna niille oikeutusta lainkaan, ovat luonnossa ja päälle paljon kivemmat kuin kuvissa. Mutta kuten sanottu, olen tällaisten hillittyjen värien ystävä mitä tulee varsinkin perusvaatteisiin.

 Mutta mites te muut, onko garderoobissa jokin sellainen mekko, jonka voi asusteilla muuntaa sopivaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen?

6 kommenttia:

  1. Tuo on hienoa, että sinulla on lääkäri, joka ottautuu asiaan kunnolla. Ei ole kiva käydä sellaisella "asiantuntijalla", joka hetken tuijottaa ja käskee syödä Buranaa oli vaiva mikä tahansa. x) Toivottavasti paranet pian!

    Kivan näköisiä mekkoja! Minä kävin juuri omaa kaappia läpi, kun piti keksiä lomalle mukaan otettavat vaatteet. Mekoissa minulla on aika usein selkeä kesä-/juhlalinja, mutta joitakin voi pitää niin arjessa kuin juhlassakin. Etenkin yhdestä violetista H&M:n mekosta pidän paljon ja se lähtee tälläkin kertaa mukaan. Myös yksi musta niittimekko on ollut suuri suosikki. Se ei tosin anna mitään anteeksi, mutta oli ilo huomata, että se mahtui todella hyvin kiristämättä päälle tämän alkuvuoden kevyilyn jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noita ei niin ottautuvia lääkäreitäkin on tullut tavattua. Tämä eilinen lääkäri ei ole oikea työterveyslääkärini ja itseasiassa se oikeakin on tosi mukava kyllä. :)

      Aina on kyllä kiva kun joku vanha vaate mahtuu kivasti päälle, varsinkin jos on pitänyt kuntokuuria päällä. Huomaa sitten, että tehty työ on kantanut hedelmää. Mullakin on moni mekko erikseen juhlaan ja arkeen, mutta jotkut menee molempiin ja monenlaisiin juhliin sitten. Joskus olen sijoittanut mekkoihin vähän enemmän just sitä varten, että ne on pitkäikäisiä ja käyttöisiä. Siksi noista harmittaa luopua. :(

      Poista
  2. Ei käy kateeksi toi puhekielto. :D Mulla oli kurkku niin kipeänä etten pystynyt puhumaan..tai no teki ihan älyttömän kipeää. Kyllä otti päähän kun asiaa olisi riittänyt (niin kuin aina), mutta ei voinut puhua. Hahah.
    Toivottavasti paranet pian.

    Molemmat mekot ovat ihania, mutta erityisesti toi alempi on kiva värinsä puolesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mun puhekielto on lähteny ihan ok käyntiin, päivän kun on koiran kanssa kaksin kotona niin ei viitsi koko ajan seinillekään jutella, kun koira ei koskaan vastaa. Jospa tää menis nopeesti ohi, ei oo kivaa tällainen.

      Tuon alemman mekon väristä pidän itsekin kovasti!

      Poista
  3. Ihania mekkoja, molemmissa jokin "juttu" mutta silti melko simppeleitä. Eli juuri sitä mistä minäkin tykkään :)

    Toivottavasti olo pian helpotta! Puhekielto ei kyllä kuulosta yhtään mukavalta :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiteytit just sen mikä mekoissa on kivaa, eli simppelit mutta joku juttu kuitenkin.

      Kohta alkaa varmaan antibiootit auttamaan, tosin voisin jatkaa kotona oleskelua vielä useammankin päivän. :D

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)