Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Viikon 8 kivat

Jälleen yksi viikko takana, aika menee ihan todella nopeasti! Tällekin viikolle sain kootuksi viikon kivat, meinasin jo unohtaa koko jutun ja tein postauksen jo ihan muusta...

Kivoja asioita....

1. Monet vaatteeni ovat minulle jo niin isoja, että ne eivät enää näytä hyvältä. En ole mitenkään älyttömän paljon laihtunut (tai sanotaanko että en mitenkään dramaattisesti), mutta kyllä näköjään kahdessa kuukaudessa saa tulosta ihan hyvin aikaan, mitä tulee vaatekokoihin. Mutta tämä on siis hyvä juttu. Koska en halua punnita itseäni, ovat vaatteet ainoa mittarini ja tuloksiahan on kiva saada.


2. Sain viettää aikaa oiekin ihastuttavan pikkutytön kanssa pariinkin otteeseen tällä viikolla. Voi miten söpösiä nelivuotiaat ovat. Harmi kun omaa kummityttöä ehtii nähdä niin harvoin...



3. Tämän päivän lenkki koiran kanssa oli parhautta. Aurinko, luonto ja paras ystävä, eli koiruli. :)

4. Tyttöjen ilta ex-tempore meiningillä: käytiin katsomassa tanssiesitys, ravintolassa syömässä ja jatkettiin jutustelua yöhön asti meillä kolmen naisen kesken.

5. Hyvä työkaverini möi minulle vanhan trenssinsä, joka oli aivan priima kunnossa. Sain siis ihanan uuden kevättakin!


Sellaisia kivoja viikolla 8. Nyt painun pehkuihin.

4 kommenttia:

  1. Vaatteet ovatkin hyvä mittari painonpudotuksessa. Minä olen viime aikoina vaakaakin tuijottanut, mutta mittanauha sen tuloksen paremmin yleensä näyttäisi. Sali tuntuu keräävän joskus tauon jälkeen nestettä kroppaan niin, että vaaka saattaa näyttää enemmän kuin kroppa tuntuu.

    Nyt taisi tulla minulle pakollinen salitauko, kun niska otti taas pahemmin itseensä. :(( Se ei tykännyt eilisestä treenistä yhtään ja viime viikolla vaikutti muutenkin huonommmalta. Niskaan ottavat punttiliikkeet eivät tunnu taas sopivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä vaa'alle uskaltanut, mikä vähän harmittaa, kun ei ole sellaisia konkreettisia lukuja missään ylhäällä. Sali kyllä kerää nestettä tosi paljon mullekin ja muutenkin välillä on ihan todella pöhöttynyt olo urheilun jälkeen. Pitää vain muistaa juoda vettä paljon.

      Voi harmi tuo sinun niskasi! Liikunta varmaan auttaisi sen kanssa jollain tapaa, mutta kun sitten itse liikunta saa vaivan vaan pahemmaksi, niin siinä sitä sitten ollaan. Mulla oli selkä vuosia sitten sellaisessa jamassa, että liikunta oli ainoa lääke siihen, mutta liikunta oli käytännössä mahdotonta koska kipu oli niin viiltävää...

      Poista
  2. Blogistani löytyy sulle haaste. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)