Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Totuuden äärellä (mieheni äänellä -edition)

Sain Satulta ihanan tunnustuksen, kiitos vielä siitä. :)



 1) Kerro linkin kera, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kerro seitsemän random-faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Kerroin miehelle tästä tehtävästä kertoa itsestä seitsemän faktaa ja pyysin miestä kertomaan niitä että saisin inspiraatiota. Sainkin sitten idean tehdä tämä haaste vähän omalla tavallani, eli nämä totuudet ovat tosiaan mieheni minusta kertomia, mutta silti kyllä voin ne itsekin allekirjoittaa. Omat kommenttini löytyvät kursivoituina. :)


1. Minka on aikaansaava ja tarttuu asioihin samantien. Välillä tarttuu liiankin moniin asioihin. Hänessä on sellaista järjestöhenkeä.

En yksinkertaisesti osaa elää ilman tavoitteita ja tekemistä. Gradun valmiiksi saamisen jälkeen luulin, että rakastan sitä vapautta, mikä sitten koittaa. Päinvastoin, ahdistun siitä ajatuksesta, että tämä olisi vain tässä, että ei olisi mitään, mitä kohti mennä. En tiedä myöskään mitään pahempaa, kuin olla vain ja odotella, jos asioille voi tehdä jotain jo nyt!


2. Minka on suorapuheinen, eikä pelkää sanoa sanottavaansa. On myös rehellinen, myös itselleen useimmiten.

Tämä on totta niin hyvässä kuin pahassa. Saan usein suoruudestani kiitosta töissä asiakkailta ja esimiehiltä, mutta välillä joudun siitä syystä myös tulilinjalle. En vain osaa pitää suutani aina kiinni ja sitä ominaisuutta haluan itsessäni kyllä kehittää!


3. Minkalla on hyvä huumorintaju. Välillä hän myös aiheuttaa sanomisillaan komiikkaa ihan vahingossa, tapa on periytynyt hänen äidiltään!

Hehheh... No joo, tämäkin kyllä totta. Pelottaa miten paljon joissain asioissa sitä muistuttaakaan vanhempiaan...


4. Minka on jossain määrin boheemi, taiteellinen ja epäjärjestelmällinen musisoija ja muu piirtelijä.

Rakastan kyllä järjestystä, mutta en edes huomaa, jos esim. tavarat eivät ole paikoillaan. En nyt itseäni mitenkään supertaiteellisena pidä, mutta koko ikäni olen musisoinut erilaisissa kokoonpanoissa ja laulaminen on minulle tärkeää. Piirtäminen ja maalaaminen myös, odotan sitä, että niille on enemmän aikaa, että voisin toteuttaa kaikki taiteelliset unelmat. ;)


5. Luonto on tärkeä Minkalle. Luonnossa liikkuminen koiran kanssa, vaellusreissut, reissut laavuille makkaranapaistoon...

Totta! Lenkkeily luontopoluilla ja hiihtolenkit luonnonhelmassa ovat parasta. Olen aina todella onnellinen ollessani luonnossa. Luonto on muutenkin minulle tärkeä ja haluaisin arjessani olla paljon nykyistä luontoystävällisempi valinnoissani.

6. Minka käyttää vähintään kolmea kahvikuppia päivässä.

Totta tämäkin. Aamulla yhtä kotona, töissä yhtä ja toistakin, joskus jopa kolmatta ja neljättäkin.

7. Minka on todella aamu-uninen ja hänellä on aina kylmä.

Olen tosiaan aamu-uninen, mutta tykkään herätä aikaisin, mikä on hieman ristiriitaista. :D Aamulla en yleensä kykene heti kellon soitua nousemaan vaan hengailen sängyn laidalla muutaman minuutin ennen kuin sitten hitaasti hivuttaudun ylös... Ja minulla on suurimman osan aikaa kylmä!


Sellaisia totuuksia! Jaan tunnustuksen eteenpäin Furille ja Aunelle (blogi suljettu).

8 kommenttia:

  1. jee, nyt taas oppii susta lisää :) aikalailla muuten pätee moni noista asioista minuunkin, lukuunottamatta ehkä numero 1 ja 4. Tuntuu etten ole saanut mitn aikaan ja en osaa piirtää, laulaa osaan kyllä :D Mutta suorapuheisuus, aamu-unisuus, aina kylmä, kahviaddikti, luontorakkaus, tilannekomiikka.

    kiitti haasteesta!!

    U rock! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä totuus-jutut on kyllä hauskoja, kun saa vähän lisää 'kasvoja' kasvottomille bloggareille. :)

      Innolla odotan sun vastaavaa! :)

      Poista
  2. Hassua, taidetaan tosiaan olla samanhenkisiä :) Paitsi, että kohta 7 eroaa, en osaa jäädä lojumaan sänkyyn vaan kellon herättyä mun on pakko kipaista saman tien ylös (ja joskus ulos..ja lenkille) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska tosiaan kun ihan sattumalta löytää samanhenkisiä ihmisiä. :)

      Mistähän minulle saataisiin tuo 'heti herätyksen jälkeen ylös' painike... Kyllä se joskus löytyykin, mutta useimmiten mun täytyy varata kymmenisen minuuttia ylimääräistä aikaa just ton unisuuden takia... Mutta se on jännä, että jos herään vaikka aaumma joogaa tai salia varten aiemmin, niin nousen samantien, ehkä tämä on vain asenne kysymys siis. :D

      Poista
    2. mikähän aaumma, siis aamulla...

      Poista
  3. Kivoja faktoja! :) Kiitos haasteesta! Pitääpä katsella mitä keksin. Tämä idea miehen avusta oli loistava. En vain tiedä saisinko häntä innostumaan, pitää yrittää. Asujen kuvaaminenkin kun on niin "mieleistä" puuhaa. ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä saat miehesi innostumaan tästä enemmän, kuin kuvaamisesta, näin kävi ainakin meillä. :D

      Jospa saisit hänet kertomaan faktoja, olisi hauska lukea niitä!

      Poista
    2. Enpä ole saanut tähän mennessä ainakaan. x) Tuskin tuo tekeekään. Pitää katsoa, jos itse keksin jotain.

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)