Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Torstain asu

Asua jälleen. :) Tänään oli keväinen olo ja laitoin jalkaani värikkäät housut ihan vain siksi. Toivat kivasti piristystä. Värikkäät housut varmastikin jakavat mielipiteet, mutta itse pidän niistä kyllä. Sain inspiraation oikeastaan Madeleinen blogista ja nimenomaan alla olevasta kuvasta.


 Ja tässä oma versioni, housut ovat hieman oranssimmat oikeasti.

Housut ja kauluspaita H&M, neule J Crew, ballerinat Tory Burch (töissä sisällä)

Ulkona päälle tummansininen parka-takki, ruskeat nilkkurit, ruskea laukku ja kaulahuivi sekä hanskat ruskeat myös. Niistä ei kuvaa tällä kertaa. Ballerinoiksi olisi sopineet ruskeat/ beiget paremmin, mutta sellaiset minulta nyt uupuvat. Sellaiset pitäisi saada ostettua kesäksi käyttöön. Ballerinoissa olin koko päivän taas töissä, kun ei tarvinnut minnekään lähteä. On ollut tosi harvinainen työviikko, yleensä joudun liikkumaan kaupungista ja paikasta toiseen jatkuvasti.

Mitäs mieltä asusta ja värikkäistä housuista? Itse voisin hankkia vielä vaikkapa vihreät, pinkit, haalean keltaiset, roosat... :D

8 kommenttia:

  1. Tykkään! Itse kokeilin juurikin punaisia housuja, mutta malli ei ollut sopiva. Muutoin väri olisi ollut ihana! :) Nyt onkin huippua, kun on paljon värikkäitä housujakin mallistoissa :) Kevät ja värit - ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI, punaiset olisi kyllä myös ihanat! Miten sitä onkaan ihan erilaista käyttää värejä kun alkaa tulla valoa lisää, luulisi, että värit piristäisivät talven pimeässä.

      Poista
  2. tosi kiva asu!

    olen kans lämmennyt värikkäille housuille, tahon kans tommoset oranssit pöksyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Oranssit pöksyni olivat viime keväänä käytössä paljonkin, ovat sellainen energiapiikki!

      Poista
  3. Tyylikäs asu! Olen ihastellut muutamassa blogissa fuksian värisiä farkkuja, mutta en varmaan saisi itse niitä pidettyä. Kerran ostin punaiset, jotka jäivät yllättäen kaapin hyllylle. En vain saanut yhdistettyä niitä mihinkään. Tummanvioletit vakosamettihousut minulla on ja niitä on tullut sentään käytettyä jonkin verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops, olinpas unohtanut vastata sinulle! Minäkin olen fuksiaa ihastellut ja punaiset olisivat ihanat myös tosiaan. Ei kuulosta lainkaan huonolle nuo violetitkaan. :)

      Poista
  4. Kiva asu, ihanan pirtsakat housut! :) Olen itsekin sovitellut värikkäitä housuja, mutta aina todennut että jäisi kuitenkin käyttämättä. Mutta ehkä vielä joskus repäisen, jos vaikka alennuksesta sattuisi löytymään, niin ei sitten niin harmittaisi vaikka jäisikin käyttämättä.

    Vierailen ensimmäistä kertaa blogissasi, mukavalta vaikuttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentoinnista ja mukava että oidit kirjoituksistani! :)

      Kirkkaat housut on jotenkin vaikeammat, kuin kirkas yläosa. En olisi itsekään uskaltanut kalliisiin sijoittaa, mutta tällaiset hemari versiot on oikein jees. :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)