Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Arkena tänä keväänä

Olen suunnitellut arkipäivä postauksen tekemistä, mutta koska ikinä en muista kuvata päiviäni ja toisekseen en töissä oikein voikaan, kirjoittelen nyt hieman yleisemmin siitä, mitä normaaliin arkipäivääni yleensä kuuluu. Arkeni on oikeasti ihan sitä peruskauraa, joten pahoittelut tylsästä kirjoituksesta. :)

Aamulla heräilen noin kello 6.00. Periaatteessa ehtisin nukkua hieman kauemminkin, mutta tykkään lukea aamulehden rauhassa. Aamulla käyn välillä suihkussa, syön aamupalan, luen lehden ja juon kahvia. Arkimeikkiin ja hiustenlaittoon menee maksimissaan varttia, harvoin sitäkään. Joskus laitan hiukset vasta töissä esim. nutturalle, jos on saatava pipo päähän. Mies käyttää koiran yleensä aamuisin ulkona. Töihin suunnataan useimmiten siinä 7.30 aikoihin. Aika usein ollaan nyt menty autolla, mutta nyt kun on taas lämpimämpi on tarkoitus taas kävellä.


Töissä sitten asiakkaita, palavereja, paperitöitä, ajelua kaupungista toiseen välillä ja sellaista. Ei sen ihmeempää. Toki kahvitaukoja työkavereiden kanssa ja juoruilua ystävän kanssa, joka on myös työkaverini. Töitä teen ahkerasti suunnilleen neljään tai hieman yli.

Töistä suuntaan useimmiten suoraan kouluun, eli aikuislukioon, jossa ilta sitten melkein vierähtääkin kokonaan ja kotona olen useimmiten noin kello 20.30 tai myöhemmin, jos kävelen kotiin. Sitten ei kun iltapalaa, koiran käyttö ellei mies sitä ole tehnyt jo. Mies tulee kotiin suoraan töistä lenkittämään ja viihdyttämään meidän hauvelia.


Ei tuhottu latuja vaan tuossa vieressä menee ihan kävelypolku. :)

Siinä se ilta sitten olikin. Usein valmistelen seuraavan päivän eväitä, teen koulutehtäviä jne. Nukkumaan siinä kello 22.00-23.00.

Eli kiireistä on arkisin ja viikonloppuisinkin. Yritän ehtiä liikkumaan edes muutaman kerran viikossa. Jos tätä lukupuuhaa ei olisi, liikkuisin noin viisi kertaa viikossa. Nyt yritän käydä pari kertaa viikossa salilla ja lenkittää koiraa joinakin iltoina tai viikonloppuna. Aamuisin olen välillä joogannut ahkerasti ja nyt se olisi tarkoitus saada taas mukaan elämään. Työmatkaliikkuminenkin on oiva lisä ja nyt voisi taas sitäkin ottaa enemmän mukaan. Ainoa hankaluus siinä on se, että töissä haluan käyttää siistejä vaatteita ja jos haluan esim. juosta töihin, olisi mietittävä miten saan kaikki muut vaatteet mukaan... Kaiholla katselen hiihtolatuja koiraa lenkittäessä ja juoksijoita. Tekisi itsekin mieli! Välillä kyllä juostaan koiran kanssa, mutta nyt en ole sitä vähään aikaan tehnyt. Haaveilen puolikkaan juoksemisesta jälleen ensi kesänä, ehkä jonkin muunkin matkan (lyhemmän)...



Ulkona on aivan ihana ilma! Jos koskaan niin tänään pitäisi lähteä hiihtoretkelle! :) Kuvat aamulta ja aamupäivän lenkiltä koiran kanssa.

Nauttikaa auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)