Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2012

Maanantaina

Maanantai! Olipas päivä. Töissä oli paljon paljon hommaa, tosin osa syynä oli ihan itse aiheutettu asioiden jättö sitten joskus tehtäväksi, se joskus oli sitten tänään. Voisin useammin toteuttaa ajatusta "älä jätä huomiselle mitään, minkä voisit tehdä jo tänään". Muuten en kohta enää löydä työhuoneestani pois kaikkien paperipinojen takaa. Tosin työpöydän täyskaaos muuttui tänään enää vain hallituksi kaaokseksi. Suunta on siis parempaan. ;)

Töissä mentiin näillä perusvaatteilla:

Paita, hame, vyö H&M, laukku Lumi, saappaat ?

Töissä sitten jalkaan ballerinat jälleen. 

Taisin eilen kirjoitella juoksulenkki-ikävästäni. Koska en tosiaan juoksemaan nyt ehdi, ovat juoksukamppeetkin kaapissa käyttämättä. Aamulla sain kuitenkin idean ottaa juomavyön pulloon maitoa mukaan töihin. Meillä jokainen ostaa omat maitonsa (ja maitoa ei juo kuin vain pari) niin harvoin viitsin ostaa itselleni kokonaista purkillista. Koska kahvihammasta töissä kolottaa, on nyt sitten helppo tuohon ottaa pieni määrä maitoa mukaan, eikä irvistellä mustalle kahville. Ei ehkä se tyylikkäin, mutta ainakin halvin ratkaisu. :) Huomatkaa myös jätskilaatikon hyötykäyttö eväsrasiana. Meillä säästetään kaikki. :D



Millaisia uusia käyttötarkoituksia muut olette keksineet tavaroille?

2 kommenttia:

  1. kiva asu, mun pitäis kans uskaltaa hameita käyttää useammin :) raitapaita toimii aina!

    mullapas ei taida olla mitn uusiokäyttöjuttuja, ainakaan en äkkiä keksi, mun eväät on aina sitä maitorahkaa ja hedelmää, niin niitä ei tarvi pakkailla sen kummemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hameet on kyllä välillä hankalia laittaa päälle, varsnkin talvella, jos pitää kävellä jonnekin jne....

      Heh, mä roudaan töihin kaikki lounaat ja päivällisetkin mukana, niin on aina kauhea määrä kippoja muita mukana.

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)