Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Dagens 20.2.2012

Päädyinpä minäkin käyttämään tuota monissa blogeissa ollutta otsikkotyyppiä, joka viittaa asukuviin siltä päivältä. En osaa ruotsia yhtään, tai siis sen mitä nyt koulussa ja opiskellessa oppi väkisin, mutta menköön. :) Pahoitteluni näistä kaikista surkeista kuvista, joita blogissani on, mutta meidän vanha kamera ei toimi, ainoat kuvausvälineet ovat tällä hetkellä iphonet. Eikä uusi kamera ole ihan heti ostoslistallakaan.

No mutta, näilä mennään. Varsinkin alempi kuva on surkea, mutta onpahan vähän enemmän katseltavaa.





Neulemekko on tuollainen löysä joka puolelta, hihoista ja muuten. Sitä on pakko hieman kiriä kiinni, ettei olisi niin säkki. Kaulassa kissamainen huivi. Kenkinä tuossa saappaat, mutta töissä olin sisällä koko päivän ja silloin jalassa ballerinat. Kenkiä lukuunottamatta kaikki taitaa olla H&M:ltä.

Mitäs sanotte, kiinnostaako tällaiset huonolaatuiset asukuvat? Itse blogeissa pidän niistä kovasti inspiraation takia. En pidä omaa tyyliäni mitenkään erityisenä, mutta jos kerran itse tykkään muiden blogeissa näistä, niin miksipä ei tekisi niitä itsekin. :)

Nyt syömään ja laskemaan fysiikkaa.

8 kommenttia:

  1. noi postauksen kaksi viimeistä sanaa masensi mut :P

    kyllä kiinnostaa! ehdottomasti asukuvia lissee, mie oon ite niin tylsä pukeutuja ett kiva katella ja ottaa mallia muista. ja hyvin noista kuvista selvää saa! mulla on aina ihan hassut tekeleet, mutta jospa niistä pointin saa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kyllä olisi itselläkin kova tsemppauksen paikka ton luku-urakan suhteen...

      Kiva että asukuvat kiinnostaa eikä haittaa vaikka kuvat on vähän mitä sattuu... Onhan se kiva, jos kuvat on kauniita, mutta kun kaikkea ei voi saada heti, niin jostain on lähdettävä liikkeelle.

      Poista
  2. Kyllä mulle ainakin kelpaa huonompilaatuisetkin asukuvat. Eikä muutenkaan kuvien laatu vaikuta siihen luenko blogia vai en (vaikka monella se tuntuu vaikuttavan).
    ..Huonoja kuvia on ajoittain omassa blogissanikin. :D

    Sulla on kiva blogi ja jään seuraamaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kommentistasi, minäkin olen blogiasi käynyt lukemassa ja pitänyt kovasti myös sinun kirjoituksistasi. :)

      Se onkin jännä, miten toisille kuvien laatu on niin tärkeää. Minullekaan ei niin tärkeää ole se, että kuvat olisivat täydellisiä. Onhan se yksi hyvä lisä, mutta ei se tärkein, miksi blogeja luen. Minulle kelpaa huonommatkin kuvat. Ehkä pointti on siinä mitä on kuvattu, kuitenkin. :)

      Poista
  3. Oi, tämäkin asu on kiva! Ihana tuo leopardihuivi! <3 Asukuvia lissää vaan! :)

    VastaaPoista
  4. Oletteko muuten huomanneet, että tällä tietyllä porukalla pyörimme aina samoissa blogeissa? Pitää varmaan joskus järjestää joku oma blogimiitti. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään tosta leopardihuivista ihan tosi paljon, vaikka jotkut niitä vähän karsastavatkin. Yritän kuvata lisää asuja, jospa ottaisi käyttöön miehen iphonen, sillä saa ihan oikeasti parempia kuvia.

      Poista
    2. Niin ja juu, sama porukka meitä pyörii useammassa blogissa. :) Olisi ihan hauska idea järjestää tapaaminen, uskaltaisikohan sitä tulla 'kaapista ulos'. :D

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)