Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Viikon 5 kivat

Ajattelinpa aloittaa edellisen kirjoituksen "innoittamana" tällaisen oman sarjan, johon kokoan kuluneelta viikolta kivoja asioita, jotka ovat ilhaduttaneet itseäni.

1. Äitini sai ansaitsemansa palkankorotuksen - joskin ihan pienen - asiallisen 'taistelun' jälkeen. Olen tosi iloinen hänen puolestaan, koska uusien työtehtävien myötä vastuu lisääntyi ja on hienoa, että se myös näkyy konkreettisestikin.


2. Olen iloinen, kun sain laskettua erään vaativan fysiikan tehtävän. Vielä olisi paljon, paljon laskettavaa, mutta kun yksikin juttu menee putkeen, tuntuu aina vähän paremmalle. Välillä kun meinaa epäusko iskeä.



3. Sain iloita retkestä rantaan kaverini ja koiriemme kanssa. Onko parempaa kuin katsella onnellisia koiria juoksemassa sydämensä kyllyydestä? Kova pakkanen, lämmin mieli. :)

4. Takkatuli on lämmittänyt lähes joka ilta.



5. Perjantaina vietettiin ystäväni kanssa perinteinen salille ja saunaan -ilta ja parannettiin samalla maailmaa. Nyt kun aika on kortilla, on hetket ystävien kanssa kultaakin kalliimpia.

6. Eräs ystäväni sai kuulla päässeensä uuteen virkaan ja olen todella onnellinen hänen puolestaan, myös hänen miehensä työasiat selkiytyivät.

Mites muiden viikko on kulunut?

6 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan kivoja juttuja viikolta! tiedän tunteen tuosta epäuskosta, mikä tuppaa laskujen keskellä iskemään, huoh.

    oi, sulla on tuommonen ihana hm:n kynttilä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivoja juttuja viime viikolla, tämä viikko onkin sit lähtenyt käyntiin ihan päinvastoin.

      Tilasin just kolmannen kynttilän tuolta H&M:ltä kevääksi. Noi on kyllä kivoja. :)

      Poista
  2. Ihana idea miettiä kulunutta viikkoa tällä tavalla. Sitä huomaakin, että on monta asiaa josta voi olla varsin kiitollinen ja on monta pientä ilonaihetta viikossa. Toivottavasti myös tässä viikossa on helmihetkiä, vaikka alkuviikkoko ei ole lähtenytkään ihan samalla tavalla käyntiin..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkäsin tuosta ideasta ja se saa hyvän mielen. :) Alkuviikko oli tosiaan osittain aika raskas ja kamala. Liittyy häihini ja kaasoon, on se vaan rankkaa, miten ihmiset saattavat olla jotain ihan muuta, kuin mitä heistä oli ajatellut. Mutta eipä siitä sen enempää, etiäpäin sano mummo lumessa. :)

      Poista
    2. Niin se vain on, askel askeleelta eteenpäin. Toivottavasti löydät vaikeuksienkin keskellä niitä pieniä ilon pilkahduksia <3 Joskus ihmiset tekee pahojakin virheitä..joita ei itsellekään pysty antamaan anteeksi. Mutta vain anteeksipyyntö ja -anto mahdollistaa sen, että jossakin vaiheessa pystyy haavat parantumaan. Luottamuksen menettäminen on vain valitettavan kipeää ja surullista, eikä sitä välttämättä edes aikakaan täysin paranna.. Aika näyttää. Voimia tähänkin.

      Poista
    3. Näinhän se on ja uskon, että voin antaa anteeksi, jos en nyt, niin joskus.

      Kiitos viestistäsi kovasti!

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)