Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lämpöistä huomenta

Hyrr, mittari näyttää meillä melkein -20 astetta. Aamulehtien hakeminen postilaatikosta oli hieman viluisaa. Hieman hämmentävää on olla hereillä jo tähän aikaan, sunnuntaina! Mutta tämän dietin aikana olen ollut tosi virkeä ja melko pirteäkin. Sietää olla tyytyväinen, että saa itsensä ylös viikonloppunakin jo kuuden pintaan. Mitä kaikkea sitä ehtiikään! Ja vaikka sisällä on ihan lämmin, olen niin viluinen, että varustaudun aina kylmää vastaan tehokkaasti.

 



Kuukausi tosiaan herkkulakkoa takana, kaksi viikkoa tiukempaa diettiä. En ole selvillä tarkoista painolukemista tai ympäriltä hävinneistä senteistä, mutta tuntuma on, että hyvään suuntaan ollaan menossa. Kerrottakoon tähän diettiin liittyen, että tavoitteeni on karistaa ne ylimääräiset kilot, joita tässä vuosien varrella on tullut ja päästä takaisin siihen hyvän olon painoon. Mistään kovin dramaattisesta ei siis puhuta, mutta normaalipainon sisällä laiduttaessa ne kilot on aika tiukassa. Ja viime yönä näin unta siitä, että vedin kaksin käsin karkkia... :D

Minä jatkan aamua eteenpäin, ihanaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. on tosiaan kylmä! joutuu koirienkin kanssa tekemään pelkkiä pyrähdyksiä ulkona, kun pienet tassut alkaa palella.

    tsemppiä diettiin, mulla on samanlainen juttu menossa, ei mitn dramaattista, mutta entisiin mittoihin halu päästä ja vähän kiinteytyä. Huomaan vaatteista, että suunta on oikea :) Ja on mukavaa, kun tekee mieli koko ajan salillekin treenaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, koirat ovat kyllä ihan kylmissään näillä keleillä, tosin ei meidän kun on tuota turkkia (ulkokoirinahan noita pidetään myös paljon) ja kestävyyttä...

      Mun tekisi mieli kans salille enemmän, harmi kun ei ole aikaa. Onneksi pari kertaa viikossa saa mahdutettua kalenteriin! Mut treenaa sinä munkin puolesta! Ja tsemppiä myös sinulle! :)

      Poista
  2. Minä päätin herkkulakkoni perjantaina. Tuli yllättäen tuo reissu pääkaupunkiseudulle, kun kaverilla oli paha olla ja hän halusi, että käydään hänen luonaan. Tipatonta tuli vietettyä 6 viikkoa, vaikka tammikuu ei aivan loppuun asti kestänytkään. Huomasi kyllä, että vaikutusta näillä oli, kun kuukauden aikana lähti pari kiloa. Normaalipainon kilot tosiaan ovat tiukassa. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienot lakot olet pitänyt! Ja tosiaan, vaikutukset kyllä huomaa melko nopeasti ja se sitten taas motivoi jatkamaan. Minä en ole aiemmin oikein herkku- tai muussa lakossa kunnolla ollutkaan, eli ihan uutta on tämä. Mutta ehdottomasti hyvä kokemus tähän asti. :) Ja kiitos tsemppauksesta!

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)