Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

Dreaming of...

Sain Furiahzilta haasteen, jota onkin ollut muistakin blogeista hauska katsoa: "Kerro ilman materiasyyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."


Ja minähän aloin miettimään. Ensimmäinen ajatus oli että jos minulla olisi kaikki maailman rahat niin eipä näkyisi tätä naista enää töissä. ;) Eli ostaisin itselleni vapaa-aikaa/ vapauden. Toisekseen ostaisin itselleni oman lentokoneen ja muutaman asunnon ympäri maailmaa, joihin sitten lennellä viettämään sitä vapaa-aikaa. Neljänneksi palkkaisin työntekijöitä hoitamaan mun arkipäivän asiat ja viidenneksi järjestäisin meille rahasta huolehtimatta mielettömät häät.

No, sellaisia unelmia löytyy, mutta jos nyt mennään siihen, että "kaikki maailman rahat" tarkoittaisi että omalla kohdallani tarpeeksi rahaa, niin mihin sijoittaisin sitä. Tässäpäs tuleepi niitä.



Aika laukkupainotteista tuntuisi olevan unelmissani. Canada Goose -takki on ollut jo useamman vuoden himotukseni, mutta liian kallis. Hauskaa, kun nyt niitä näkee paljon muidenkin haaveina. Ja toivoisin voivani ostaa jotkin ihanat designer-kengät häihini. Luulenpa, että ei onnistu näillä budjeteilla, mutta aina saa haaveilla.

En haasta nyt ketään, mutta kaikki tehkööt tämän jos on haaveilufiilis. Ja olisi hauska kuulla mitä muut tekisivät jos ihan aikuisten oikeasti rahaa olisi kuin roskaa?

2 kommenttia:

  1. Vapaa-aika! Todellakin, miten se ei tullut mieleen, vaikka tässä odottelen koko ajan innolla lomaa, johon on vielä 2 kuukautta. :p Joskus mietin, että haluaisiko kuitenkin olla töissä, jos olisi rahaa. Ei ainakaan näin paljon ja tässä hommassa todennäköisesti. Eiköhän sitä keksisi muutakin puuhaa. Korujen tekoa esimerkiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaa-aika on kyllä ykkönen. Ehkä sen puuttumiseen on niin turtunut, ettei sitä aina edes muista haluta. Ehkä haluaisin itsekin olla töissä tai tehdä esim. vapaaehtoistyötä vaikka olisinkin rikas. Toisaalta olen niin kunnianhimoinen, että se veisi minut väkisin töihin. En kestäisi olla ilman tavoitteita ja suunnitelmia. Korupaja olisi kyllä ihana, siellä voisi vain toteuttaa itseään. :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)