Sivut

torstai 12. tammikuuta 2012

Ei niin sisäinen bridezilla

Koin tänään ensimmäisen bridezilla hetkeni. Aika myöhään kyllä, ajatellen, että häiden suunnittelu aloitettiin jo viime kesänä ja olen yleensä aikamoinen kontrollifriikki. Mutta oli siihen friikahtamiseen mielestäni aihettakin.


Sain eilen illalla, puoliunessa, sellaisen fiiliksen, että meniköhän se kirkon varmistusaika jo. Olin siis varannut kirkon hyvissä ajoin (vuotta etukäteen, enkä todella ollut edes ensimmäinen) ja kirkko piti sitten varmistaa nyt tammikuussa. Eilen illalla tosiaan mieleeni tuli, että olihan sitä aikaa varmasti se koko tammikuu. Tarkistin muistiinpanoista ja kyllä oli. No tänään aamulla soitin sitten varmistaakseni varauksen ja tapahtui varmaan yksi pahimmista mitä voisi tapahtua. Meidän varausta ei löytynyt! Olivat siis onnistuneet hävittämään varauksemme ja ko. ajalla oli tietenkin jo toinen pari! Voin kertoa, että muutama valittu sana tuli sanottua. Meillähän on jo kaikki periaatteessa varattuna ja save the date -kortitkin postitettuna, joten olisi aika kallista/ työlästä/ ikävää alkaa kaikkea järkkäämään uudelleen. No, lopputulemana työntekijä oli saanut siirrettyä aikooja siten, että saimme kuin saimmekin vihkimisemme tuolle päivälle, 15 min aiemmin kuin piti.

Mutta ei voi kyllä edes kiittää, koska ei tuollaisia mokia vain tehdä ja vähintä, mitä he pystyivät, oli siirtää noita aikoja. Oli vielä ylimielinen työntekijä ja jos aikaa ei olisi järjestynyt, olisi kyllä lähtenyt sellaiset selvitykset vetämään että... Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta uskomatonta, miten voi tällaistakin tapahtua!

Toivottavasti muut jutut sujuu paremmin.

4 kommenttia:

  1. no kieltämättä todella iso moka ois tuossa tapahtunut, jos ei olis onnistunut ollenkaan. Lisää raivoa tuo ylimielinen työntekijä! Onneksi kuitenkin kaikki meni hyvin :))

    VastaaPoista
  2. Joo, onneks loppu hyvin eli kaikki hyvin! En vaan vieläkään voi ymmärtää että tuollainen moka oli tapahtunut. Onneksi heillä on tuo varmistussysteemi!

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että olet palannut! Kiva päästä lukemaan taas juttujasi, vaikkakin nyt tällaisia aikasekoiluja ovat toiset aiheuttaneet. Huh, onneksi saitte oman aikanne uudelleen! Hyvä juttu, että tarkistit asian.

    VastaaPoista
  4. Furiahz, kiva päästä taas kirjoittelemaan. :) Ja kiitos kommentistasi, onneksi tosiaan aikataulut meni nyt kuitenkin kirkon suhteen ok, mutta aiheutti jo pari harmaata hiusta mulle... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)