Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Viikkojen 13 ja 14 kivat

Pääsiäinen alkaa vedellä viimeisiään, mutta onpahan ollut rentouttavaa. Kahteen viime viikkoon on muutoinkin mahtunut taas paljon kivoja asioita ja tässä niitä koottuna pääsiäiskuvilla höystettynä.



- Valmennuskurssi alkoi. Selkeä merkki siitä, että nyt alkaa hommat. Vaikka toisaalta jännittää, on toisaalta ihana tietää, että nyt oikeasti on se kovimman homman aika.

- Tein hieman shoppailuja. Uusi huppari, tennarit, puhelin... :)



- Rentouduin viikonloppureissulla kylpylässä ja voin rehellisesti kertoa nauttineeni Flamngon Spa & Wellness puolesta, jonne ei saa tulla kuin yli 20-vuotiaat. Siellä oli uskommattoman rentouttavaa.

- Söin hyvin ravontolassa ja pääsiäisenä.



- Loma alkoi, eli nyt ei ole muuta kuin pääsykokeeseen lukemista!

- Kävin hiihtämässä kolmeen kertaan pääsiäisen aikana. Tän talven hiihtosaldo on siis neljä kertaa. :D



- Pelattiin uskomaton määrä lautapelejä pääsiäisen pyhinä.



- Loimutettiin lohta.



- Vietettiin sauna/mökki-ilta kavereidenkin kanssa.

- Minua pyydettiin kaasoksi.

Sellaista kuuluu tänne taas. Pääsiäinen hurahti siis vuokramökillä, jonne mökin omistaja oli tuonut kaikkia pääsiäiskoristeita ja pääsiäismunia. En ole niin koristeiden perään, mutta ihana ele ja sai hyvän mielen kyllä meille lomalaisille. :)

12 kommenttia:

  1. Hei jos haluat sen meidän infokirjeen nähtäville niin laita mulle sähkäriä osoitteeseen: reettas@msn.com niin voin lähettää sen sulle. En halua vielä laittaa sitä blogiin ennen kun ihmiset ovat saaneet kutsun mutta autan tottakai mielelläni :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostipa mukavalta pääsiäiseltä :) Ja aika söpö tuo pääsiäismunakori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana pääsiäinen kyllä. :) Ja tuo suklaamunakori oli kyllä söpöstys ja ihana ele mökin vuokraajilta.

      Poista
  3. Oijoijoiii, kuulostipa ihanilta jutuilta kaikki!! :)

    VastaaPoista
  4. Hauskan kuuloinen pääsiäinen. :) Minäkin kävin pitkällä lenkillä eilen, kun aurinko paistoi niin upeasti. Syötyäkin tuli valtavasti, mutta valitettavasti pari lenkkiä ei siihen auttanut. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko on nyt kyllä paistanut niin kauniisti, että ulkona on tehnyt mieli olla koko ajan. Ja pääsiäisenä tuli kyllä itsekin syötyä liikaa, jospa äkkiä tilanne tasoittuis.

      Poista
  5. Voi miten mahtavia juttuja! Sinäkin kaasona, sama täällä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihanaa olla kaaso, itseasiassa olen kaasona omalle kaasolleni. :)

      Poista
  6. Onpa kiva kun olet taas palannut blogin ääreen levänneenä ja selvästi ihanan pääsiäisen viettäneenä :). Meilläkin on pitkään ollut suunnitteilla tuo Flamingo Spa, otitteko siellä jotain hoitoja vai lilluitteko vaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ainakin yritän tehdä paluuta. :D Otettiin Flamingossa hoidot, koska sellainen heinäkylpy oli tarjouksessa vain 5 euroa/ henkilö, eli ei tullut kalliiksi. Oikea hinta tuolle oli mun mielestä vähän liioiteltu kyllä. Mutta oli ihana kyllä, kun sai vielä käydä rentoutumassa hoidossakin, kyllä se jotenkin kruunasi sitten sen käynnin. :)

      Poista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)