Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Lukuraivostus, hääpukusovitusta ja rentoiluasua

Tämäkin viikko on kulunut lukuhommissa, how suprising. :) Olen ollut tosi raivostunut itselleni, koska harkkakokeissa teen jatkuvasti tyhmiä virheitä koska en joko lue kysymystä tarkasti tai alan vain miettimään liikaa ja sitten teen väärin. Eli pääasiassa osaan hommat, mutta sitten kun mietin asioita liikaa, ne menee pieleen. Oppimispäiväkirjaan kirjoitan kokoajan ylös, että LUE KYSYMYS! Miksi en siis lue sitä? En tiedä... Olen aloittanut luvut pääasiassa aina kahdeksalta aamulla, tosin eilen menin kahville kaupungille, kun oli näitä asioita hoidettavana. Tämä hitaampi kirjoitustahti varmaan jatkuu vielä etiäpäinkin, koska nyt se lukeminen vaan on tärkeintä. Ja siksi nämä kirjoitukset ovat tällaisia sillisalaatteja vailla punaista lankaa.


Tilasin itselleni Pura Lopezin kengät hääkengiksi ja ne ovat kyllä kauniit. Harmi vain toisessa oli naarmu (näytin sitä vielä suutarillekin) nahassa jo valmiiksi, joten joudun parin vaihtamaan, kyllä kenkien pitäisi olla aluksi ihan kunnossa! Otin laatikon kuitenkin mukaan, kun kävin eilen sovittelemassa hääpukuani jälleen... Hih, en uskalla täällä näyttää kuvia ainakaan vielä, mutta kaunishan se on. :) Kengätkin sopivat mielestäni pukuun kauniisti, mulle ei siis tule perinteisiä valkoisia kenkiä. Kuvaa laitan ihan jalassa, kunhan saan vaihdettua kengät.



Niin ja missä asussa onkaan parasta lukea ja lukea ja lukea? Tietysti mahdollisimman rennossa. Töihin päälle eksyy useimmiten kauluspaitaa jne, joten nyt olen ottanut ilon irti rennommista vaatteista. Siksipä päälle eksyikin uusi lyhempi collegepaita H&M:n alerekiltä ja mukavaakin mukavammat mustat housut. Näissä kelpaa ahdistua ja stressaantua. ;)


Hei mutta kertokaa te miten huhtikuu on lähtenyt käyntiin? Onko jollain muulla tapana törmätä aina samaan ongelmaan tentteihin tai muihin vastatessa? 

12 kommenttia:

  1. Hirmuisesti tsemppiä lukemiseen! Täysin ymmärrettävää, että se on nyt sulle ensisijaista ja blogi tulee vasta sitten jos on aikaa :) Tuohon liialliseen miettimiseen voisi olla apuna se, että yrittää luottaa intuitioon. Yleensä se asia, joka ekana tulee mieleen, on aika lähellä sitä oikeaa. Kun rupeaa liikaa pyörittelemään ja miettimään, voi vahingossa kulkea aika kauaksi siitä alkuperäisestä tarkoituksesta. En tiedä miten tämä pätee sun opiskelualaan, mutta ainakin itse olen välillä todennut asian olevan näin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että intuitioon kannattaa luottaa. Mulla on vaan sellainenkin ongelma, että välillä taas en lue tarkkaan kysymystä ja vastaan ihan mihin sattuu. :D

      Ja kiitos tsempityksestä!

      Poista
  2. Huhtikuu on lähtenyt ihanasti käyntiin! :) Mutta täällä etsitään motivaatiota pääsykokeisiin lukemiseen, kirja kulkee kainalossa mutta jotenkin sitä löytää tekevänsä itse jotakin muuta kuin lukevansa :p Mulla sentään ei niin tiukkaa lukupyristystä ole kuin sinulla - siispä hirrrrrrrmuisesti tsemppiä luku-urakkaan, ja miten ihanaa, kun sinulla on noin ihania juttuja mietittävänä luku-urakan ohessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että huhtikuu on alkanut kivasti! Kohta on kesäkin! :) Ja luinkin että nyt koitti se reissusi Tukholmaan, eli matkapostausta odotellessa! Ja tsemppiä lukuihin sinullekin. :)

      Poista
  3. Lukutsemppiä! Minulla on ala-asteajoista asti ollut tuo ongelma, etten lue kysymystä tarkasti ja vastaan sen takia hieman pieleen. Joskus piti alkaa terottaa itselleen, että nyt luet hitaasti ja monta kertaa ennen kuin aloitetaan kirjoittaminen. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän kiire meillä on, kun ei mukamas ole sitä kahta sekuntia enemmän aikaa lukea koko kysymys. :D Mun pitää alleviivata koko kysymys, että varmasti muistan, että mitä kysytään! :)

      Poista
  4. Minulla oli kanssa pääsykokeisiin lukiessa sama ongelma. Olin tosi valmistautunut harkkakokeisiin, mutta sitten jotenkin itse tilanne vaan "plörähti" ohi. Kun pääset lukemisiin tosissaan sisään ja olet ihan 110% keskittynyt lukemaasi, se keskittyminen alkaa myös siirtyä kysymyspuolelle ja muuallekin elämässä, ei hätää :) itselläni ainakin kävi näin ja olen nykyään ihan haka keskittymään kaikkeen vaikka ennen ajatus poukkoili minne sattui enkä saanut itseäni yhtään aisoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että mulla tämä homma menee samoin kun sulla! Ylensä mulle on käynyt kyllä samoin, että kun johonkin asiaan pääsee sisälle, alkaa keskittyminenkin löytyä. Silleen kävi kun tein gradua jne... Kai se on vaan uskottava.

      Poista
  5. Moi!
    Kurkkaapa blogiini, siellä on pieni yllätys! :) Ja kaipaisin sulta nyt siis mailia...
    laapalaura(a)gmail.com

    Laapa

    VastaaPoista
  6. Blogini vaihtoi paikkaa, joten voit seurata minua jatkossa osoitteessa crozzed.blogspot.com! Kotimuutto toi innostuksen myös tähän muuttoon.

    VastaaPoista
  7. Sinulle on tunnustus blogissani!
    crozzed.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Palaatkohan blogimaailmaan enää..

    VastaaPoista

Kiitos kun ilostutat päivääni kommentillasi. :)